Don Boscocollege Zwijnaarde

School met zin

Praktisch

Weekmenu

17 september – 21 september 2018

Warme maaltijd Koude schotel (met aangepaste garnituur) Vegetarische schotel
maandag 17 september
Tomatenbouillon
Cordon bleu, mosterdsaus, erwtjes en wortelen, aardappelen
Dessert
Champignonworst met slaatje Vegetarische schnitzel
dinsdag 18 september
Cressoncrème
Braadworst met ajuinsaus, spinaziestoemp
Dessert
Eiersalade met gebakken spek Gegratineerde eitjes met spinazie
woensdag 19 september


-
Het schoolrestaurant is gesloten op woensdag
donderdag 20 september
Aspergesoep met bieslook
Oostendse visbouchée, cresson, gebakken aardappelblokjes
Dessert
Penne met pesto en olijven Vegetarische burger met gegrilde groenten
vrijdag 21 september
Groentenvelouté met tuinkruiden
Ravioli met fijne groentjes en gehaktballetjes, gemalen kaas, brood
Dessert
Perzik gevuld met kipsalade Schotel met courgette en aubergine