Don Boscocollege Zwijnaarde

School met zin

Keukenstaf en onderhoudsploeg

Onderhoudspersoneel

Onze leerlingen weten het wel. Ons onderhoudspersoneel is dag in dag uit druk in de weer. Een glimlach of een vriendelijk woord is hun handelsmerk.

Onze campus is gigantisch. Gelukkig heeft Nick Temmerman, de campusbeheerder, een hele ploeg die de terreinen en lokalen onderhoudt.

Poetsen is niet altijd even vanzelfsprekend. Kunnen we allemaal ons steentje bijdragen door de lokalen netjes achter te laten, papiertjes en blikjes in de juiste vuilbak te gooien? Het moet nog meer een dagelijkse bekommernis van ons allemaal zijn om onze terreinen en lokalen netjes te houden.
Onze onderhoudsmensen doen wat mogelijk is en staan altijd paraat om onze vele lokalen, toiletten, refters, sportzalen en bureaus te laten blinken.

Naast de dagelijkse poetsrondes, staat de ploeg ook in voor kleine en grotere onderhoudswerken in eigen beheer: gebouwen en groenruimte vergen vanzelfsprekend heel wat opvolging.

Daarnaast is er heel wat werk te verzetten in de keuken. In samenwerking met Scolarest wordt er op DBZ dagelijks gezorgd voor verse soep, belegde broodjes, een koude maaltijd, een warme maaltijd én een vegetarische maaltijd. Ieder zijn zin!