Don Boscocollege Zwijnaarde

School met zin

Praktisch

Weekmenu

17 november – 21 november 2025

MAANDAG 17 NOVEMBER
Soep
Pompoensoep
Hoofdgerecht
Visbrochette, ratatouille
of
Gebakken vegetarische balletjes, demi-glacesaus
Groentebuffet
Spinaziepuree
Gegratineerde bloemkool
Zetmelen
Spinaziepuree
Tarwe
Dessert
Wrap pastrami Bloemkoolkaasburger
DINSDAG 18 NOVEMBER
Soep
Knolseldersoep
Hoofdgerecht
Vogelnestjes, tomatensaus
of
Orloff gebraad, mosterdsaus
Groentebuffet
Mexicaanse groentenmix
Herfstgroenten
Zetmelen
Krielaardappelen
Gebakken groentenrijst
Dessert
Koude schotel met perzik en tonijn 3 kazen quiche
WOENSDAG 19 NOVEMBER
Het schoolrestaurant is gesloten op woensdag
DONDERDAG 20 NOVEMBER
Soep
Paprikasoep
Hoofdgerecht
Kipfilet, tartaarsaus
of
Krepinette (varken/rund), spaanse saus
Groentebuffet
Gemengde salade
Erwten en worteltjes met tijm
Zetmelen
Aardappelsalade met bieslook
Gebakken aardappelen
Dessert
Salade met brie, honing, noten en druiven Quornfilet
VRIJDAG 21 NOVEMBER
Soep
Champignonsoep
Hoofdgerecht
Farfalle, all’arrabiata
Groentebuffet
Rucola
Zetmelen
Pasta
Dessert
Koude schotel met tzatziki Griekse pasta met olijven, quorn en gegrilde aubergine