Don Boscocollege Zwijnaarde

School met zin

Nieuws

Opendeurdag 16 maart 2024

We hopen alle geïnteresseerde (toekomstige) leerlingen en hun ouders te mogen verwelkomen op zaterdag 16 maart 2024 tijdens onze opendeurdag (van 9 u. tot 17 u.).
We willen je graag informeren over de structuur van het eerste jaar en de verschillende keuzes die je kan en moet maken. Hiervoor vindt er een infosessie plaats om 9 u., 10 u., 11 u., 12.30 u., 13.30 u., 14.30 u. en om 15.30 u. Tijdens deze infosessie kom je ook te weten hoe onze school precies werkt.
Om deze infosessies te kunnen organiseren, is het VERPLICHT om hiervoor in te schrijven: KLIK HIER
We verzamelen voor de infosessie en de start van de vrije rondleiding in het schoolrestaurant.

Aansluitend op dit informatief gedeelte kan je de school verder verkennen tijdens een rondleiding op onze campus: je maakt kennis met de vakken die je in het eerste jaar kan verwachten, je kan een babbeltje slaan met leerkrachten en leerlingen, bijkomende informatie inwinnen, onze leden van de Ouderraad ontmoeten …
Hiervoor moet niet worden ingeschreven.

De aanmelding voor inschrijving in het 1e jaar voor het schooljaar 2024–2025 (via de centrale aanmelding van Stad Gent) moet gebeuren tussen maandag 25 maart 2024 en vrijdag 19 april 2024.
Als jullie graag op de hoogte worden gehouden hierover is het aan te raden om dit formulier vrijblijvend in te vullen.

Ook wie geïnteresseerd is om zich in te schrijven voor een ander leerjaar dan het eerste jaar is welkom op de opendeurdag, maar hoeft zich niet in te schrijven voor de infosessie. Alle informatie kan je die dag krijgen bij Stijn De Groote (voor het 2de jaar) en Veronique Dept (voor de tweede en derde graad). Zij zullen de hele dag beschikbaar zijn voor jullie vragen.

ouder recenter