Don Boscocollege Zwijnaarde

School met zin

Nieuws

Opstart schooljaar 2023-2024

Alle nieuwe eerstes worden op 1 september op school verwacht ten laatste om 8.25 u. Ze worden er gastvrij onthaald en maken kennis met hun nieuwe klasgenoten en klassenleraar. Ze mogen om 12 u. naar huis om te bekomen van de eerste emoties.
Ouders die even wensen mee te komen, zullen gastvrij worden ontvangen door de ouderraad met een tasje koffie en een koekje.
Op maandag 4 september wordt het onthaal verdergezet. De eerstejaars brengen die dag een eigen lunchpakket mee. De lessen voor de eerstejaars beginnen op dinsdag 5 september. Vanaf dan zijn ook warme maaltijden voor hen mogelijk.

Alle andere leerjaren worden op 1 september om ten laatste 9.30 u. op school verwacht. Ze maken kennis met hun nieuwe klas en klassenleraar. Ook zij mogen die eerste dag de school om 12 u. verlaten. De lessen beginnen dan op maandag 4 september. Maaltijden zijn mogelijk vanaf maandag 4 september. Zorg ervoor dat de maaltijdkaart is opgeladen!

In de loop van donderdag 24 augustus zal Smartschool enkele dagen in onderhoudsmodus gaan. In de tussentijd is de school telefonisch bereikbaar op 09/221 46 48 of via mail op info@dbz.be

ouder recenter