Don Boscocollege Zwijnaarde

School met zin

Directieteam

Roel Delft

 • Functie

  Graadcoördinator 3e graad

 • Mijn fijnste moment van de dag

  Ik vind het fijn om elke morgen weer op school toe te komen. Omdat een school een plaats is waar mensen elkaar ontmoeten, is elke schooldag telkens weer iets anders, en ben ik benieuwd naar de (kleine) uitdagingen die er op me af zullen komen.

 • Mijn grootste voldoening

  Ik vind het fijn indien de samenwerking tussen leerlingen en leerkrachten op een aangename wijze gebeurt, met respect voor elkaar. Indien dit in sommige situaties moeilijker verloopt, wil ik een tussenpersoon zijn die kan helpen om deze relatie te verbeteren. Ik droom er ook van dat elke leerling zich goed voelt op school en de kans krijgt om, op een eigen manier, te groeien in de ontwikkeling. Voor onze leerlingen vind ik het ook belangrijk dat ze door de school worden uitgedaagd om na te denken hoe ze hun verder leven zullen uitbouwen.

 • Mijn taak

  Als graadcoördinator sta ik in voor de dagelijkse werking van de derde graad en het helpen bij de organisatie van parascolaire activiteiten. Daarnaast wil ik ook een luisterend oor zijn voor de zorgen van leerlingen, leerkrachten en ouders, en te helpen waar mogelijk.

 • Contactgegevens

  graco3@dbz.be