Don Boscocollege Zwijnaarde

School met zin

Directieteam

Roel Delft

 • Functie

  Algemeen directeur

 • Mijn taak

  Het is voor mij een uitdaging en een grote drijfveer om samen met het gehele directieteam ervoor te zorgen dat leerlingen, leerkrachten, ondersteunend personeel en onderhoudspersoneel onze school ervaren als een warme thuis en een fijne plek.

 • Mijn fijnste moment van de dag

  Ik vind het fijn om elke morgen weer op school toe te komen. Omdat een school een plaats is waar mensen elkaar ontmoeten, is elke schooldag telkens weer iets anders, en ben ik benieuwd naar de (kleine) uitdagingen die er op me af zullen komen.

 • Mijn grootste voldoening

  Ik vind het fijn indien de samenwerking tussen leerlingen en leerkrachten op een aangename wijze gebeurt, met respect voor elkaar. Indien dit in sommige situaties moeilijker verloopt, wil ik een tussenpersoon zijn die kan helpen om deze relatie te verbeteren. Ik droom er ook van dat elke leerling zich goed voelt op school en de kans krijgt om, op een eigen manier, te groeien in de ontwikkeling. Voor onze leerlingen vind ik het ook belangrijk dat ze door de school worden uitgedaagd om na te denken hoe ze hun verder leven zullen uitbouwen.

 • Contactgegevens

  roel.delft@dbz.be