Don Boscocollege Zwijnaarde

School met zin

Directieteam

Stijn De Groote

 • Functie

  Adjunct-directeur communicatie & organisatie

 • Mijn taak

  Als adjunct-directeur communicatie & organisatie ben ik onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de administratieve leerlingendossiers en de communicatie hierover met het Departement Onderwijs. Graag neem ik ook alle communicatie naar de ouders voor mijn rekening zodat zij ook weten wat er reilt en zeilt op onze school. Daarnaast heb ik een logistieke en organisatorische verantwoordelijkheid bij de organisatie van de grote evenementen tijdens het schooljaar (eetfestijn, opendeur-infodag …). Ook de dagelijkse taakverdeling binnen het ondersteunend personeel (opvoeders en administratieve medewerkers) neem ik voor mijn rekening. Kortom een erg gevarieerde job...

 • Mijn fijnste moment van de dag

  Als oud-leerling van de school vind ik het erg tof om onze school tijdens de middagspeeltijden in beweging te zien vol met enthousiaste leerlingen en initiatieven.

 • Mijn grootste voldoening

  Ik vind het enorm waardevol dat onze school zo een groot aanbod van vakantieactiviteiten heeft. Alle vakantiekampen waar ik als begeleider (en ook als leerling) deel van uitmaakte, hebben allen een speciale plaats in mijn hart.

 • Contactgegevens

  stijn.degroote@dbz.be