Don Boscocollege Zwijnaarde

School met zin

Directieteam

Veronique Dept

 • Functie

  Pedagogisch adjunct-directeur

 • Mijn taak

  De planning en de uitvoering van het pedagogisch beleid op korte en lange termijn zijn mijn werkterrein. Daaronder valt zowel de uitwerking van onze visie in overleg met het directieteam als de begeleiding en ondersteuning van collega’s die het beleid in hun dagelijkse praktijk toepassen.

 • Mijn fijnste moment van de dag

  Alle momenten waarop ik voel dat mijn beschikbaarheid anderen of de school kan helpen: vóór de lessen of tussendoor, als leerkrachten of leerlingen met een voorstel of een vraag komen, of een probleem met mij bespreken. Tijdens de middagpauze is het dan weer heerlijk om de gezellige en ongedwongen sfeer te voelen tussen leerlingen en leerkrachten.

 • Mijn grootste voldoening

  Ik haal mijn grootste voldoening uit gesprekken met leerlingen, collega’s of ouders waarin ik het gevoel krijg dat ik een verschil kan maken. De begeleiding van een moeilijke klas, de ondersteuning van een beginnende leerkracht, overleg om alle leerlingen de nodige zorg te geven en steeds weer nieuwe kansen te geven - dit zijn allemaal onderdelen van mijn takenpakket die voor mij heel belangrijk zijn. In de nauwe samenwerking met ons team is enthousiasme het sleutelwoord en dragen we zorg hoog in ons vaandel.

 • Contactgegevens

  veronique.dept@dbz.be